Kungsholmen (Stockholm)

Svarvargatan 1 Alströmergatan 34 Igeldammsgatan 16A Byggnaden har en uthyrningsbar area om c:a 1 359 m², fördelat på 21 lägenheter om c:a 1 166 m² ochtvå lokaler om c:a 193 m². I lokalerna (om ca 85 m² respektive 108 m²) bedrivs tandläkarpraktik och musik-produktion. Lägenheterna är i storlekarna 1-2 rok om c:a 34–72 m², med […]

Mössebergsvägen 4-6 ( Stockholm )

Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. 101 kvm nybyggnation av 4 smålägenheter 2024.

Nelly Sachs gata 2 (Linköping )

Vallastaden är Linköpings nya stadsdel som har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Med väl valda material som är goda för både dig och miljön. Här bor du bra med närhet till både grönområden, skola och universitet.  Kvarterets byggnader har var och en fått ett unikt uttryck eftersom de är skapade […]

Baggensgatan 16 (Gamla stan Stockholm)

Mitt i hjärtat av Gamla Stan hittar vi denna historiska byggnad. Byggnaden förvärvades av Lidén Fastigheter 2022 och har både lokaler samt bostäder.

Plåtslagarvägen 6-8 (Stockholm)

Fastigheten ligger i lugna Bromma med bekvämt avstånd till Arahamsbergs tunnelbanestation. Här finns totalt 12 stycken lägenheter och 2 lokaler.