3 a uthyres.

I Innerstan/ Vasastaden finns det flertalet restauranger, välsorterad matbutik fina grönområden och mycket mer. I föreningen finns flera lokaler på entréplan med ett blandat utbud av verksamheter som kan vara bra att ha nära. På någon minuts promenad ligger Resecentrum och även Stångåns fina promenadstråk med Nykvarnsparken. Detta är ett optimalt cityläge!

Gård till salu i Rimforsa

En bit utanför Rimforsa mot Ullrika ligger denna gård. En lite idyll i utkanten till Rimforsa. Pris enligt överenskommelse.

Vallhusen i Hjulsbro

På Skogsvallen i Södra Hjulsbro påbörjas nu ett modernt, arkitektritat och exklusivt nyproduktionsprojekt. På totalt 6 friköpta tomter kommer 4 villor och 2 parhus uppföras, samtliga om 165m². Här ges chansen att flytta in i nyproducerade bostäder som kommer präglas av hög kvalitét gällande materialval och design i ett av Linköpings mest populära områden. Ta […]

Rimforsa 1:129

Lidéns Fastigheter äger denna fastighet, markerad på kartan som BV01 och G03 i anslutning till Rimforsa 1:49.

Rimforsa 1:49

Lidéns bygg utvecklar just nu ett område om 15 hektar i Hallstad, nära den vackra orten Rimforsa och med kort pendlingsavtånd till Linköping. Här planeras 60 tomter att anläggas. Ett antal kommer att bebyggas av Lidéns Bygg själva, men vi kommer även låta andra husaktörer köpa loss och utveckla tomter själva. Det kommer också finnas […]

Rimforsa 1:126

Nu har vi fått bygglov att bygga denna villa. Ta kontakt med Magnus angående info och pris. magnus@lidenfastigheter.se

Nybyggnation av flerbostadshus

Iterationen 4 ( Valla ) Lidéns och Bc bygg samt Winelljern arkitekter bygger flerbostadshus i Valla. Med totalt 15 lägenheter 1 st lokal.